Ismael Pelegrí

ismael pelegrí adia edicions

Maó, 1975

Vaig néixer el desembre de 1975, i el tèrbol atzur de l’atzar va voler que ho fes a l’illa de Menorca, concretament a Maó, un dels quatre vèrtexs dels Països Catalans. Som llicenciat en filologia catalana i em dedic a la docència. De petit, em vaig convertir en un devorador de llibres, còmics i música. Fins avui i esper que per molts d’anys. Aquest context, potser va influir en el fet que, en algun moment dels anys universitaris, començàs a escriure textos de creació literària.

He conreat, amb menys regularitat de la que voldria, narrativa, assaig i poesia, amb algun guardó inclòs (el desè premi de narrativa curta Illa de Menorca, el 2000, per exemple). Pel que fa a la cosa aquella de la poesia, fins ara havia publicat en obres col·lectives, per la qual cosa De l’animal que s’imposa és el meu primer llibre en solitari.

Cap de les informacions biogràfiques anteriors, però, no tenen la més mínima importància i, per anar bé, no s’haurien d’interposar entre el lector i allò que m’agradaria que fos realment el centre de la seva atenció: el Text.

×
×

Cart