Avís legal

El lloc web www.adiaedicions.cat –així com el domini www.adiaedicions.com- son propietat de PAU VADELL VALLBONA, amb domicili a Calonge (Santanyí), carrer Mn. Antoni Vadell, 6 bxs , CP 07669 i NIF 78214752D.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fora d’aplicació.

ADIA EDICIONS es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que hi hagi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com suficient amb la publicació al lloc web d’ADIA EDICIONS.

El lloc web, els dissenys, logotips, text i / o gràfics, són propietat d’ADIA EDICIONS o disposa de l’autorització expressa per part dels autors. Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització prèvia per part d’ADIA EDICIONS. Qualsevol ús no autoritzat prèviament es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Els dissenys, logotips, text i / o gràfics aliens a ADIA EDICIONS i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte als mateixos. ADIA EDICIONS autoritza expressament a que tercers puguin redirigir directament als continguts concrets del lloc web, i en tot cas redirigir al lloc web principal de www.adiaedicions.cat.

ADIA EDICIONS s’eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a aquest.

Per realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho a través del correu electrònic rgpd@adiaedicions.cat.

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Manacor.

Política de privacitat

ADIA EDICIONS és el responsable del tractament de les teves dades personals. Això significa que ens encarreguem de recopilar les teves dades, utilitzar-les per la finalitat senyalada a continuació, i protegir-les seguint les disposicions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu (Reglament General de Protecció de Dades o “RGPD”, la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals o “LOPDGDD” i la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic o “LSSI”.

Recopilem i tractem les teves dades, que ens proporciones voluntàriament tu mateix i sempre amb el teu coneixement, quan:
– Formules consultes, reclamacions o queixes, ens sol·licites informació o ens escrius per qualsevol motiu a través dels nostres formularis o canals de contacte.
– Fas comandes a través de la nostra pàgina web.
– Interactues amb els nostres perfils a les xarxes socials.
– Ens escrius per correu electrònic o postal.
– Respons als nostres missatges per qualsevol canal.
– Et subscrius al nostre newsletter.

Les dades que recopilem, segons la forma de contacte, son les següents:
Formulari de la senalla de compra: nom i cognoms, NIF/CIF (opcional, en el cas que es vulgui factura), direcció postal, telèfon (opcional), correu electrònic i dades de pagament.
Formulari de contacte: nom (no obligatori) i correu electrònic.
Perfils a les xarxes socials: nom d’usuari, altres dades que voluntàriament ens proporcionis.
Comunicacions electròniques: correu electrònic, altres dades que voluntàriament ens proporcionis.
Newsletter: correu electrònic.

Les finalitats amb les que podem tractar les teves dades personals, segons el cas, son les que s’indiquen a continuació:
– Dades obtingudes a través dels nostres canals i vies de contacte: atendre, gestionar i resoldre les teves sol·licituds, reclamacions, queixes o suggerències.
– Dades obtingudes a través de la senalla de compra: les dades personals que ens proporcionis durant el procés de compra seran utilitzades per gestionar les teves comandes. Això significa que les teves dades son necessàries per poder tramitar la teva compra, gestionar el pagament, tramitar l’enviament, portar a terme el servei postvenda i respondre a peticions, queixes, sol·licituds de devolució o reemborsament. Així mateix, tractem les dades personals per gestionar qualsevol incidència relativa al producte comprat, per verificar la identitat del client, així com complir amb les nostres obligacions legals, administratives, comptables i fiscals, incloent l’adopció de mesures antifrau durant la contractació, les derivades de la normativa de prevenció del blanqueig de capitals i la gestió de les factures pendents de pagament. Per últim, podem tractar les dades obtingudes per realitzar anàlisis estadístics sobre l’ús de la nostra botiga electrònica, amb la finalitat d’optimitzar els nostres continguts i millorar l’experiència de l’usuari.
– Dades obtingudes a través de comunicacions postals o electròniques: les dades personals que ens proporcionis mitjançant les comunicacions postals o electròniques (correu electrònic, missatgeria instantània, SMS) que intercanviem amb tu seran tractats per gestionar i donar resposta a les teves sol·licituds, reclamacions, queixes o suggerències, així com per mantenir una relació professional amb tu.
– Dades obtingudes a través de la subscripció al nostre newsletter: seran tractats per enviar-te el nostre newsletter i mantenir-te informat dels nostres productes, serveis i promocions (novetats del catàleg, presentació de llibres, notícies literàries, descomptes, etc.).

Totes les dades personals que ens facilitis hauran de ser veritables, exactes, completes i actualitzades, i hauràs de responsabilitzar-te de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pugui ocasionar com a conseqüència l’incompliment de tal obligació. En el cas que les dades pertanyin a tercers, hauràs d’informar-lo prèviament del contingut de la present clàusula i obtenir el seu consentiment.

Les seves dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal finalitat, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per imperatiu legal.

L’usuari té el dret a l’accés, rectificació i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament, així com el dret a retirar el consentiment en qualsevol moment i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Condicions de compra

L’acceptació de la compra mitjançant la confirmació de la comanda realitzada implica que accepta les presents condicions, que regiran la relació entre vostè i ADIA EDICIONS (Pau Vadell Vallbona).

Es posa a disposició de l’usuari el correu electrònic comandes@adiaedicions.cat per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir respecte a les condicions presents.

Amb l’acceptació del contracte vostè declara que disposa de capacitat per a contractar, d’acord amb la normativa espanyola vigent i que ha llegit i accepta expressament totes i cadascuna de les presents condicions.

Descripció i preu dels llibres
A la pàgina de cada llibre es descriuen les característiques dels mateixos. Si desitja més informació sobre un llibre concret pot sol·licitar-la per correu electrònic a info@adiaedicions.cat.

El preu individual de cada producte inclou l’IVA.

Procediment i mètode de pagament
ADIA EDICIONS estableix el procediment següent per a l’adquisició de llibres a través de la nostra pàgina web.
1. Des de la pàgina del catàleg, entrar al llibre que es desitgi comprar i prémer la casella “Afegir a la senalla”. La quantitat per defecte és d’UNA unitat.
2. A la icona de la senalla (ubicada a la zona dreta del menú) apareix el número de llibres que tenim a la senalla. Al clicar-hi damunt es desplegarà una finestra on apareixen els llibres que tenim dins la senalla, la quantitat, el PVP individual i el subtotal.
3. Si seleccionem “Visualitza la senalla” anirem a la pàgina de la senalla, des d’on podrem modificar la quantitat de llibres o eliminar-los. També informa del subtotal, el preu d’enviament i el total de la factura.
4. “Finalitzar compra” o “Anar a caixa” ens dirigirà a la pàgina on l’usuari ha d’introduir les seves dades per a efectuar la facturació, les dades d’enviament en el cas que no siguin les mateixes que les dades de facturació, i les dades per efectuar el pagament.
5. Acceptar els termes i condicions i efectuar el pagament (us redirigirà a la plataforma de pagament).
6. Un cop efectuat el pagament rebreu al vostre correu electrònic la confirmació de la comanda.

El mètode de pagament per defecte serà mitjançant targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament integrada de La Caixa (Addon Payment): confirmada la senalla li apareixerà l’opció “CONTINUE TO PAYMENT”, haurà de clicar sobre ella, omplir les dades de la targeta que li sol·licitin, i automàticament es carregarà l’import en el compte. Aquestes dades viatjaran de forma encriptada a l’entitat bancària corresponent, garantint així la seguretat dels mateixos.

El nostre servidor li garanteix la privacitat de les dades que ens transmet. Aquesta privacitat s’aconsegueix mitjançant el protocol HTTPS, xifrant les dades amb SSL (Secure Socket Layer).

Els compradors hauran de notificar a ADIA EDICIONS qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres en el menor termini de temps possible per a puguem realitzar les gestions oportunes.

En el cas de precisar un mètode de pagament diferent, contactar a través de comandes@adiaedicions.cat.

Mètode d’enviament
S’efectuarà l’enviament a través de Correus, dins un o varis sobres amb protecció de bombolles, on constarà la vostra direcció postal i que estarà identificat amb el segell d’ADIA EDICIONS. El servei de Correus pot estimar oportuna l’entrega de l’enviament a l’oficina més propera degut al pes o al volum del mateix.

En el cas d’enviaments nacionals el cost d’enviament és gratuït. En el cas d’enviaments internacionals s’aplicarà un preu fix de 7€ com a cost d’enviament.

Anul·lació o devolució de compra
Si desitja anular una comanda encara no expedida, pot fer-ho enviant-nos un e-mail a comandes@adiaedicions.cat amb el número de la comanda que desitja cancel·lar. Una vegada enviada la comanda no s’acceptarà cap anul·lació.

En cas que rebi un llibre en mal estat, podrà retornar-lo i se li reemborsarà l’import íntegre del mateix (preu del llibre i despeses d’enviament si n’hi ha), limitant-se, en qualsevol cas, la responsabilitat d’ADIA EDICIONS a tal reposició.

×
×

Cart